Kosten judo

Kosten
Wij hanteren 1 tarief, bij Jiritsu kunt u voor € 27,50 onbeperkt trainen. Dit geld voor zowel judo als de nunchaku lessen.
Doe je naast je reguliere les(sen) ook aan randoritraining dan kost dat € 7,50 extra per maand extra (dit wordt extern betaald bij Judo Academy Noord Nederland).
Wordt je lid bij ons dan betaal je eenmalig € 15,00 inschrijfgeld per nieuw lid.

Judo Bond Nederland
Naast je lidmaatschap bij Jiritsu moeten alle leden zich ook aanmelden bij de Judo Bond Nederland. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Jeugdfonds sport & cultuur / stichting Leergeld:
Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 378.000 kinderen (bron: SCP armoedesignalement 2014) op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 9 kinderen. Zo’n 150.000 kinderen uit deze groep kunnen nergens aan meedoen. Daardoor lopen deze kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

Voor meer informatie over het jeugdfonds sport en cultuur of stichting leergeld klik dan op de link.