Algemene voorwaarden en privacy verklaring

Algemene voorwaarden Jiritsu

 1. Leden zijn diegenen die deze overeenkomst zijn aangegaan en die deze nog niet weer hebben opgezegd.
 2. Wij hanteren € 15,00 inschrijfgeld. Dit dient betaalt te worden bij de eerste betaling.
 3. Jiritsu incasseert maandelijks het lidmaatschap. Dit doen wij elke maand rond de 25e voor de volgende maand.
            Lidmaatschap:
            Onbeperkt.                         € 25,00
            Wedstrijdjudo                    € 5,00 extra bovenop je reguliere abonnement
            Inschrijfgeld                       € 15,00
            Wordt u tussentijds lid dan hoeft u alleen het resterende maandbedrag en inschrijfgeld over te betalen.
 4. Bij het storneren van de contributie krijgt u van ons een herinnering, wordt er dan nog niet betaald dan krijgt u een 2e herinnering en worden er € 5,00 extra kosten in rekening gebracht.
 5. De betaling van de contributie is verdeeld over 12 maandelijkse termijnen.
 6. U heeft, afhankelijk van uw abonnement, recht op ten minste 1 les per week met uitzondering van basisschoolvakanties en feestdagen.
 7. Tijdens de eerste les van de maand hanteren wij een zogenoemde kijk les, hierbij zijn ouders welkom op de les te bezoeken. De overige lessen doen wij zonder ouders.
 8. Een les die gemist wordt kan ingehaald worden op een ander moment.
 9. Bij langdurige ziekte/blessure kunt u uw abonnement tijdelijk stop zetten. Dit kan in overleg met onze administratie.
 10. Opzeggen van het lidmaatschap dient via de mail te gebeuren met in acht neming van 1 maand. Dit dient te gebeuren voor aanvang van de nieuwe maand. Gebeurd dit te laat dan dient u deze maand ook nog te voldoen.
 11. Naast het aanmelden bij Jiritsu moet u als lid ook aanmelden bij de Judo Bond Nederland. Dit kan op www.jbn.nl of doet u aan nunchaku moet u zich aanmelden bij Stiching Nunchaku Nederland.


Privacy verklaring Jirtsu

Als u klant bij ons bent slaan wij uw NAW-gegevens op. Deze informatie wordt gegeven middels het inschrijfformulier. Wij bewaren deze gegevens zo lang u lid bent. Mocht u uw lidmaatschap willen stoppen, dan zullen wij deze NAW-gegevens verwijderen. U kunt uw gegevens inkijken en of wijzigen als u dat nodig vindt.

Financiële gegevens bewaren wij – omwille van de wettelijke financiële verplichtingen – 7 jaar.

Verder wordt er door Google Analytics op onze website cookies gebruikt. Dit is echter niet terug te leiden naar personen. Dit gaat puur om het kunnen analyseren van gebruik van onze website. Er is een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten, zodat Google geen gegevens kan gebruiken. ‘Gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

En tot slot: Wij geven onze informatie over u natuurlijk nooit aan derden.